Erős, de védtelen

Ki hitte volna, hogy az egykori kazettás walkman-októl eljutunk odáig, hogy a telefonunk fogja kezelni a zenéket, valamint a régi pántos fülesektől, eljutunk a vezeték nélküli fülhallgatókig. Mindezt úgy, hogy a hangzás kiváló, össze sem hasonlítható a korábbi „fülesekével”. Olyan zenei élményt képes nyújtani ma már egy minőségi fülhallgató, mintha mi magunk is ott lennénk a koncerten.

Az Apple alapjáraton is az egyik legnagyobb reformáló, de a mostani Airpods fülhallgatóival felülmúlta minden elképzelésünket. Ezek a termékek már aktív zajszűrővel rendelkeznek, és személyre szabhatóan illeszkedik fülünkbe. Egy töltéssel akár öt órán át is élvezhetjük a gondtalan zene hallgatást. Vége a kábelekben való fennakadásoknak futás közben, ahogy vége annak is, hogy a külső zaj hangosabb, mint a zene, amit hallgatni szeretnénk. Szinte észrevétlenül viselhetjük e csodás termékeket, a lehető legkényelmesebb formában. Azáltal viszont, hogy megszabadultak a felesleges vezetékektől, ezen kis „fülesek” sokkal kisebbek lettek, ami részben jó, részben pedig rossz. Jó, mert kényelmesen viselhető, azonban rossz, mert könnyen elveszíthető.  Személy szerint a nagy fülhallgatókat is képes voltam olyan helyre tenni, hogy órákig kerestem, nemhogy még egy ilyen pici terméket, amelyet akár porszívóval is könnyen eltüntethetünk. Ezért fontos egy olyan tok beszerzése, aminek köszönhetően egy helyen tárolhatjuk őket.

A Baseus megoldja ezt a problémát és olyan tokokkal szolgál számunkra, amelyek a fülhallgatókhoz hasonlóan, szintén divatosak, és amelyek védik, nem csak az elvesztéstől, hanem a sérülésektől, a karcoktól és az ütésektől is. Ezek a szilikon tokok könnyen felhelyezhetőek az övünkre. Az AirPods tok alján található lenyitható ablakon keresztül ráadásul tölthetjük AirPod-jainkat. Kiváló áron juthatunk egy ilyen, magas minőségű, gondosan kialakított tokhoz. Ha már ilyen remek zenei élményt nyújt nekünk az Apple fantasztikus AirPods terméke, nekünk cserébe, szinte kötelességünk, hogy a tőlünk telhető legjobb módon vigyázzunk rá.

Leave a Comment