Ahol a termékhez nevéhez hűen, a megbízhatóság is jelen van

Az iPhone egy életérzés. Egy olyan érzés, amit csak az tud átélni, aki ilyen telefonnal rendelkezik. Stílus, elegancia, megbízhatóság az, ami elsőre eszünkbe jut ezekről a készülékekről. Könnyen az ember szívéhez tud nőni, ezért tud fájni nekünk is, ha valami történik vele. Aki ejtett már le életében egy okos telefonkészüléket, annak ismerős azt az átható fájdalmat, a félelmet, az aggodalmat, amit egy ilyen baleset lezajlása közben érez az ember.

Hiszen, ha a kijelzőnk pókhálósra törik, szinte egyenlő azzal, hogy használhatatlanná válik a telefonunk. Természetesen, mint minden telefonra, az iPhone készülékekre is létezik cserekijelző, így nem kell egyből egy új készüléken gondolkodnunk. Viszont, ahhoz hogy megőrizzük e név méltóságát, saját felelősségünk egy olyan szervizben megcsináltatni, akik a szívükön viselik telefonunk sorsát, ahol a szakértelem jelen van, és tökéletes munkát végeznek. Ilyen az iSzerelés is, ahol kifejezetten Apple termékek javításával foglalkoznak. Egy olyan garancián túli szakszervizről van szó, ahol látványszervizüknek köszönhetően, személyesen is végigkövethetünk egyes szervizfolyamatokat, például az iPhone kijelzőcsere folyamatát is.

Fontos megjegyezni, hogy ők csak és kizárólag minőségi utángyártott, vagy eredeti alkatrészekkel dolgoznak, így biztosítva azt, hogy itt maximális kiszolgálásban legyen részünk. A kijelző cseréket 6 hónap garanciával vállalják, amit körülbelül 15-20 perc alatt el is végeznek. Ajánlott eme csere után a kijelzőt még valamilyen védelemmel is ellátni, amit itt szintén megtehetünk. Ahogy az Apple, úgy az iSzerelés is megteremti a megbízhatóság érzetét. Látogass el te is Budapest egyik piacvezető szakszervizébe, ahol az expressz javításokon kívül, lehetőséged adódik készülék beszámításra, telefon cserérem, valamint kiegészítők vásárlására. Sőt, ha nem tudnánk szermélyesen elvinni hibás készülékünket, akkor a szervizfutár szolgálattal el is vitethetjük azt, és haza is szállíttathatjuk a javítás után. Hát kell ennél több?

Leave a Comment