Egy megtorpanás megoldása

Egy vállalat életében számos olyan pont van, ami nehézségekkel tarkított, veszélyeket rejtő hullámvölgynek mondható. A bevezetés időszakát követően a mi vállalkozásunk nagyon szépen fejlődésnek indult, a számok tükrében is az látszódott, hogy jó úton haladunk a piac kiszolgálásának tekintetében és a vállalat belsőjét érintő kérdések tekintetében is egyaránt. Egészen sokáig szép, felfelé ívelő növekedést mondhat magának a cég, egyre több alkalmazottal dolgozunk, bővült a termékkörünk is, és nyitottunk plusz egy raktár épületet, tehát azt mondhatom, hogy minden szépen halad a maga útján a fejlődés tekintetében. Most azonban a férjem is és én is azt érezzük, hogy kicsit megtorpant a vállalat életében minden. Nehéz időszakokat tud maga mögött az egész piac, a vásárlóerő megtorpant, de mindemellett is azt érezzük, hogy valami hiányzik, a fejlődésben egy erőteljes stagnálás érezhető.

Hála a jó égnek van egy nagyon jó vállalati tanácsadó cég, akit régebbről ismerünk, és hozzájuk fordultunk segítségért. A válasz pedig igen banális, a szemünk előtt lebeg, mégsem vettük volna észre azt gondolom akár még hónapokon keresztül is, ez pedig az online értékesítés bevezetése. Tökéletesen működik a vállalatnál a marketing, az értékesítési csatornák, de az online értékesítést eddig még nem vezettük be.

Egy webshop kialakítása és létrehozása nagyon bonyolult és erőt, időt igénylő feladat, gondolná az ember, ami azt gondolom igaz is, kivéve, ha egy igazán jól kommunikáló, profi webfejlesztő csapattal dolgozik az ember, mint mi. Egészen egyszerűen annyira könnyen mennek a folyamatok, mint kés a vajban. Azzal már egy kicsit több dolgunk volt, hogy tényleg megfelelő, profi csapatot találjunk a termékfotózás kivitelezésére, de hála a jó égnek ez is tökéletesen sikerült, és már meg is kaptuk az első próbaképeket, amik tökéletesen visszaadják a termékek színét, állagát, felépítését, szóval egészen egyszerűen eddig minden tökéletesen alakul, azt mondhatom, új szárnyakat kaptunk, és biztos vagyok benne, hogy újra a csúcson érezzük majd magunkat pár héten belül.

Leave a Comment