Hatalmas segítség egy laikus anyuka számára

A minap a férjemnek egy nagyon fontos, három napon át tartó tárgyalássorozata volt, mert a munkáltató vállalat anyacégének vezetői látogattak el hozzájuk. Ő a magyarországi leányvállalat vezérigazgatója, ezért folyamatos aktív részvétel és elfoglaltság jellemezte érthetően a teljes három napon át. Haza sem jött, mert a vezetőkkel töltötte az estéket a szállodában. Én ezt jól tudtam, és nem is akartam semmiképp sem zavarni. Nem is lett volna semmi gond, ha a fiamnak éppen akkor, aznap nem lett volna életbevágó szüksége az otthoni nyomtatóra és az ne mondta volna fel a szolgálatot. Pontosabban nem a nyomtatóval volt baj, hanem kifogyott a festékkazetta.

A gyerekek már csak olyanok, amilyenek a szülők, szokták volt mondani, legalábbis nagyon fontos, hogy milyen mintát látnak. Mindketten a férjemmel hajlamosak vagyunk az utolsó pillanatig elhúzni egy munka leadását, egy beszámoló összefűzését, egy bekötött anyag befejezését. Sajnos ez nagy hibánk, próbálunk is rajta változtatni, de ezen a neves napon rájöttem, hogy valahogy genetikailag is lehet ezzel probléma, ugyanis a fiunk azzal állt elő, hogy bizony holnap van egy egyetemi tárgyában a beadandó dolgozatának a leadási határideje. Mondanom sem kell, mennyire szúrós szemmel néztem rá. Akkor még nem is tudtam milyen kaland elé nézünk, mert úgy gondoltam a nyomtatónk teljesen működésképes.

Hamarosan rá kellett jönnöm azonban, hogy bár a fiam nyugtat, hogy az anyag teljesen készen van, csak ki kell nyomtatni és be kell vinnie az egyetemre, és a projekt még sem lesz ennyire gördülékeny, tekintve, hogy elfelejtettünk tartalék tonert venni az utolsó csere után és bizony fogalmam sincs, hogy milyen kazetta kell a nyomtatóba. A fiam nagyon okos gyerek, bölcsésznek tanul, de talán még nálam is alkalmatlanabb az ilyen dolgokhoz, tehát már akkor tudtam, hogy ezt bizony nem tudom, hogy hogyan, de nekem kell megoldanom.

Tudtam, hogy a tonerpartners-től rendeli a férjem a festékkazettákat, ezért hát felléptem az oldalra. Beírtam a nyomtató típusát és rákerestem a kazettákra. Rá is találtam, hogy nagyon valószínű, hogy a HP 652 multipack az, ami számomra szükséges, nem voltam azonban ebben biztos. Szerencsére ez a cég nagyon profi. Azon túl, hogy élettartó garanciát vállalnak a tonerekre és még sosem volt a kazettákkal baj, nagyon gyorsan elérhetőek és készségesen segítenek még egy hozzám hasonló tudatlan és kétségbeesett anyukának is. Hamar biztosítottak is róla, hogy bizony erre van szükségem. Tudtam, hogy a szállítással nem lesz gond, mert mindig megérkezett a rendelt termék időben. Megrendeltem gyorsan és másnap már a kezünkben is voltak a festékkazetták. A fiam még éppen időben, húsz perccel a leadási határidő előtt beért vele az egyetemre. Én pedig gyorsan rendeltem egy tartalék multipack csomagot, hogy legközelebb ne legyen ilyen problémánk.

Leave a Comment