Egy fantasztikus oldal

Én nem igazán vagyok az a nagy vásárolgató típus, és ezt általában soha senki nem hiszi el, mert hát egy nőnek mi más okozna örömet, mint hogy sétálhat az üzletek között és közben minden vagyonát vagy pénzét elköltené szebb és szebb dolgokra. Hát én ezt gyűlölöm. Szeretek mindent amennyire csak lehet gyorsan és könnyedén beszerezni és nem szeretek időt tölteni azzal, hogy számomra igény szinteket kielégítő dolgokat szerzek be. Tudom, hogy sajátos gondolkodás, de hát én ilyen vagyok.

Imádok viszont interneten vásárolni, és éppen ezért sokat barangolok is az oldalak között, hiszen mindig találni azért egy-egy akciót vagy jó áron kínált terméket, amit be lehet szerezni. Én nem mondom ugyanis, hogy nem szeretem a jó vagy szép termékeket, csak azt mondom én nem szeretek kismillió ember között sétálgatva vásárolgatni. És hát még egy nagy előnye van az interneten való barangolásnak, hogy hihetetlen kincsekre tud bukkanni az ember. Olyan dolgokat találok sokszor, amit nem is tudok hogy létezik, de hihetetlen terhet vesz le a vállamról vagy nagy problémámat oldja meg.

A legutóbb például egy kincsre bukkantam. Nézelődés közepette elém ugrott egy almabazar nevű oldal, ahol azt hirdetik, hogy apple termék felvásárlás keretei között a régi eszközöket beveszik, megveszik, ha szükséges felújítják és értékesítik, vagyis új szerető gazdát találnak az eszköznek. Én pedig számtalanszor azért nem cseréltem le a telefonom vagy a laptopom, mert a régit még tudtam használni és sajnáltam volna csak úgy betenni a fiókba és soha többet elő se venni, eladni viszont saját magam nem szerettem volna mert nagyon sok idő és energia, ebben biztos vagyok. Így aztán elkerestem őket, és ma már egy új telefon tulajdonosa vagyok, a régi pedig már szerető gazdára talált, valaki olyan személyében, aki legalább annyira örült neki, mint én régen.

Leave a Comment