A tökéletes találat

Manapság az ember, ha nem tud valamit, vagy épp csak érdekli valami, esetleg szeretne valami különleges dolgot vásárolni, a google oltárához fordul, beüti a keresett kifejezést vagy tárgyat és végig böngészi a találatokat. Én is így tettem, mert az új weboldalamhoz volt szükségem képekre. Megpróbáltam én ugyanis jó képeket csinálni az egyedi szövésű, különleges karkötőimről, de leginkább nem is hasonlított az eredetihez a képe, vagy ha igen, akkor a méretek nem látszódtak rajta, de volt olyan is, hogy teljesen más színe lett a képnek, mint valójában magának a karkötőnek van.

Keresgélni kezdtem tehát, hiszen szükségét éreztem egy olyan termékfotózás területén jártas embernek, aki segítséget tud nyújtani nekem abban, hogy olyan képek szülessenek az oldalra a karkötőkről, amik egyrészt a valóságnak teljesen megfelelnek, megfelelő színben mutatják a termékeket és megfelelő részletgazdagsággal rendelkeznek. A sok keresgélés végtére is meghozta a számomra tökéletes választást.

A Sziky fotó ugyanis minden igényemet teljes mértékben kielégítette. Nem csak hogy tökéletes technikai kivitelezésű, gyönyörű képeket kaptam a termékeimről, de nagyon könnyű és rugalmas volt a közös munka megszervezése is, ami számomra nagyon fontos. Nyilván mindenkinek kevés ideje van, de nekem most született meg a kislányom, és mivel mellette csinálom a termékeket és az oldalamat is, kifejezetten fontos számomra, hogy könnyen és rugalmasan tudjuk összeszervezni a közös munkát. Összességében tehát nem csak tökéletes képeket kapok a közös munka során, hanem élményeket és jó hangulatot is. Azt hiszem főnyereményre találtam. Bátran merem ajánlani bárki számára, aki tökéletes és szép képeket szeretne kapni a termékeiről. Biztosan nem fog csalódni sem a képekben sem a közös munkában.

Leave a Comment