A férjem megmentésére

A férfiakról nagyon sok jó dolgot el tudok mondani, hiszen a férjem is igazi pasi. Nagyon szeret óvni és védeni, előzékeny, és hihetetlen erős, de sokszor bizony nagyon érzelem vezérelt és hirtelen tud lenni, amit viszont én nagyon nehezen tűrök sajnos. Na és hát persze hogy ha bármi hirtelen probléma történik akkor nem rögtön a megoldásra törekszik – mint alkalom adtán én – hanem kétségbeesik és szinte hisztizik, mint egy gyerek. Én nagyon nem ilyen vagyok és adódnak olyan helyzetek, amikor ez élesen egymásnak feszül, és bizony olyankor mi sem tudunk nyugodtak maradni egymás mellett.

A legutóbb például sajnos leejtette a telefonját véletlenül és összetört a kijelzője. Hihetetlen módon kiborult és szinte az egész világ hibás volt azért, mert neki rengeteg dolga van, és egyszerre kell mindent csinálnia, és kicsúszott a vállától a telefon. Na és hát persze most hova vigye javításra és nem ismer egy jó szervízt sem, és folytathatnám.  Én persze mindeközben írtam az egyik barátnőmnek, aki nem is régen mesélte, hogy talált egy nagyon jó szervízt és hihetetlen módon meg van vele elégedve.

Meg is írta, hogy ő azt gondolja, hogy Budapest egyik legjobb szervíze egy xiaomi szervíz, amit a xiaomiszervizshop.hu oldalon érhetünk el. Úgyhogy reggel amikor felkelt már úton volt a telefonjával a szervízbe. Persze este már teljesen máshogy fogadott és nagyon megköszönte a segítséget, de hát miért kell mindig ide eljutni, miért nem lehet a kellemetlen részeket elhagyni és már egyből a megoldásra koncentrálni, ezt egyáltalán nem értem. A lényeg, hogy a telefon hihetetlen gyorsan kész lett, profi munkát végeztek a szervizesek, a férjem pedig újra megígérte, hogy legközelebb nem így fog reagálni.

Leave a Comment