Fogalmam sem volt merre induljak

Én Szeged városában nőttem fel, és azt kell mondjam, hogy mindig is vágytam a budapesti életre, de sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd azt fogom mondani, hogy esetlen és tanácstalan vagyok bizonyos helyzetekben, hiszen én világ életemben talpraesett gyereknek és fiatal felnőttnek számítottam, azonban itt a főváros területén néha azt sem tudom, hogy merre induljak a segítségért. A legutóbb például sajnos összetörtem a telefonomat, és a kijelzőcsere nem hogy fontos feladattá vált számomra, hanem bizony égető szükséglet lett, hiszen egyáltalán nem láttam semmit sem a kijelzőn és így használni sem tudtam a telefonomat.

Egy iphone szervíz megtalálása az internet szerint gyerekjáték, én azonban a legjobbakat és a legmegbízhatóbb telefon szervíz csapatot akarom megtalálni, hiszen számtalan fontos adat és információ van a telefonomon, amit nem szeretnék elveszteni, és hallottam már rengeteg rémtörténetet ezzel kapcsolatban, így a biztosra szeretnék menni. Keresgélni kezdtem tehát, de a választás nem hogy közelebb nem jött, hanem úgy éreztem, hogy egyre messzebb kerül tőlem, míg nem az egyik csoporttársam feltette a kérdést, hogy mi nyomaszt annyira, mert látható volt rajtam a folyamatos gondolkodás és tanácstalanság.

Mihelyt elmondtam neki, hogy a legnagyobb problémám, hogy nem tudom hol van profi és megbízható iphone szerviz budapest területén csak elmosolyodott és megadta az expertmobil csapatának elérhetőségét. El sem tudom mondani azóta is mennyire hálás vagyok neki ezért, mert nem csak egy iszonyat gyorsan és profin dolgozó telefon szerviz csapatra találtam, hanem olyan emberekre, akikhez jó betérni, akik kedvesek és mindenkihez van egy jó szavuk, és ez azt gondolom, hogy a mai világban ritka kincs. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Leave a Comment