Egyetemi éveim emlékének helye

Ha manapság végig sétálok Budapest utcáin nem csak egy gyönyörű város tárul elém, hanem bizony a legfiatalabb és egyben legszebb éveimnek, az egyetemi éveimnek az emléke is. Ma már dolgozó ember vagyok, és nemsokára meglesz az államvizsgám is, így már nem igazán számítom magam az egyetemista fiatalok közé, és persze saját lakást bérlek, nem pedig egy kiadó szobában élem a mindennapjaimat, de attól még tisztán él bennem annak minden szép és kellemetlen emléke. Nem volt könnyű kiadó szobák között keresgélni amikor felkerültem Pestre, ma már tudom, hogy sokkal, de sokkal könnyebb dolgom lenne, hiszen bár nem a szoba kiadó státuszú hirdetések között keresgéltem, hanem albérlet szempontjából kellett feltérképeznem a lehetőségeket, de a Global Best Property Zrt. csapatának, a kiadoszobabudapest.hu segítségével biztosan könnyebben találtam volna kiadó szobát mint annak idején a magán hirdetések között.

Azért vagyok ebben ennyire biztos, mert jelenleg a saját albérletem az ő segítségükkel talált rám, és azt kell mondjam, hogy több mint maradéktalan elégedett vagyok. Emlékszem, hogy annak idején rengeteg szoba kiadó volt, és hihetetlen sok hirdetés jutott el nálam addig, hogy meg is tekintsem a szobát és lakást, azonban nagyobbnál nagyobb csalódások értek. Nem igazán tudom azt mondani, hogy korrektek lettek volna a hirdetések, sőt. Volt olyan szoba, aminek, ha a valós képét küldte volna át a tulaj, biztos, hogy szóba se álltam volna vele, nem, hogy megnézzem a szobát. Persze azért sikerült egy gyönyörű kiadó szobát találni, és boldog is voltam benne, de most, hogy a Global Best Property Zrt. csapata ilyen könnyen és ennyire egyszerűen segítségemre volt a saját albérlet megtalálásában, biztos vagyok benne, hogy az jár jól, aki azonnal hozzájuk fordul kiadó szoba tekintetében is.

Ettől persze még gyönyörű az egyetemi évek emléke a régi helyen is, bár azért nem bánom, hogy ma már saját albérlet vár haza, és igazság szerint csak a párommal kell megosztanom azt. Bár sosem volt senkivel súrlódás az előző helyen sem, sőt, jó barátaim lettek, azért mégis csak más az ember élete, hogy ha önálló és kifejezetten saját otthona van, ahová egy pár ként tér haza a barátjával. Imádom ezt a lakást, nem csak ezért, hanem a környezet és a lakók miatt is. Örökké hálás leszek a kiadoszobabudapest.hu csapatának a segítségért.

Leave a Comment