A munkahelyi sokoldalúság kihívásai: A főnöki feladatok változó arcai

Gyakran felmerül a kérdés, hogy mennyi feladatot tud egy ember a munkahelyén elvállalni? Nos, úgy tűnik, az én esetemben a cukrászattól a közgazdászaton át a jogászi feladatokig minden belefér. Nem panaszkodom, mert valóban izgalmas és kielégítő, amikor sikerül egy-egy kihívásnak megfelelni, de a fokozódó stressz miatt aggódom, különösen, amikor olyan területre lépek, amihez nem rendelkezem elegendő szakmai tapasztalattal. Dolgozom egy családi étteremben, ahol a csapatot egy nagy baráti társaságnak tekintjük. Azonban, amikor a vállalkozás, a család és az alkalmazottak megélhetése az én döntéseimen múlik, érthető módon hatalmasnak érzem a nyomást.

A közelmúltban például a COVID-időszak kihívásai közepette is voltak alkalmak, amikor úgy tűnt, nincs más lehetőségünk, mint a kiszállítás, és természetesen ehhez egy weboldal is szükséges volt. Amikor felkerestük az egyik üzleti partnerünk által javasolt webdesign céget, még nem is sejtettük, mennyire jó döntést hoztunk. A munka végére nemcsak egy gyönyörű weboldallal gazdagodtunk, hanem egy olyan platformmal, ami erős versenyelőnnyel bír a többi étteremmel szemben. A konkurenciánk nagy része ugyanis szintén kialakított weboldalakat és rendelési lehetőséget, de hamarosan sorra tűntek el a piacról.

Azonban a webdesign cégünk egy különleges javaslatot is tett, ami akkor még csak további bonyolult munkának tűnt, de ma már látjuk a pozitív hatásait. Bár nem volt egyszerű a Fotoda csapatát találni, akik az ételfotózásban Budapest területén az élvonalbeli szolgáltatók közé tartoznak, a végeredmény mindenképpen megérte a fáradozást. A fotóik magukért beszélnek, és hatalmas segítségünkre voltak abban, hogy az emberek minket válasszanak a versenytársaink helyett. Tehát a főnököm legújabb kérése sikeresen zárult, és remélem, ezáltal egy kis időre csökken a stressz szintem a munkahelyemen.

Leave a Comment