Még egy utolsó pihenés

Utolsókat rúgja a nyári szezon, nemsokára megérkezik a sokak által utált latyakos és depresszív ősz. Páran még kihasználják a maradék időt, nekik szeretnénk segíteni pár hasznos tanáccsal, mit vigyünk magunkkal, azaz ami semmiképp se maradjon otthon, ha nem akarjuk nélkülözve és bosszankodva tölteni az utolsó meleg napokat. Az egyik legfontosabb az elektronikai kütyüink, és azok töltői. Gondoljunk bele, mennyire bosszantó lehet, ha otthon marad a telefontöltő, vagy a fényképezőgép töltője.

Ha mégis otthon marad a hálózati töltő, de legalább egy USB-kábel van nálunk, nincs nagy baj, mert a hotelszobákban levő tévéken gyakran van USB-csatlakozó, és azon keresztül is fel tudjuk tölteni a telefont. Nem igényel külön magyarázatot a tisztálkodószerek használata, a közérzetünk is akkor a legjobb, ha tisztának érezzük magunkat. Főleg a nagy nyári melegben különösen fontos, hogy gondoskodjunk az ápoltságról, hiszen hamarabb izzadunk, hamarabb válunk kellemetlen szagúvá. Ha utazunk, akkor általában sokat kirándulunk, túrázunk, ezért elmaradhatatlanok a kényelmes, jól szellőző ruhák és cipők, vagy egy elegáns ruha, ha mondjuk olyan helyre megyünk, ahol elegánsan kell felöltözni. Nyilván kiemelt fontosságúak a személyi, útlevél, tb kártya, és hasonló személyazonosító okmányok.

Ha külföldre megyünk, nem árt egy mini gyógyszertár, hiszen akármilyen baleset érhet minket, vagy egy egyszerű fejfájás is gyötörhet minket, így nem árt, ha van nálunk fájdalomcsillapító. Ha ezek megvannak, akkor nincs, ami az utunkba álljon ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.

Leave a Comment