Az új szerzeményem

Már régóta gondolkodtam azon, hogy a jelenlegi tokot lecserélem, amit a mac gépemhez használok, mert eléggé el van már használódva. Nagyon szeretem, mert már hozzászoktam és tényleg jó védelmet ad a gépnek, de ideje valami kicsit kifinomultabb és szebb változatra váltanom azt hiszem. Még a főiskola alatt vettem ezt a kis textil tokot, ami idáig nem annyira tűnt fel senkinek, de manapság már egyre több tárgyalásra érkezek és bizony látom hogy nagyon fontos, hogy az a tok ne csak megfelelő védelmet nyújtson a gépnek, hanem kifinomult is legyen és teljesen passzoljon az ember stílusához.

Ehhez mérten én is elkezdtem szétnézni és keresgélni, hogy melyik stílus és szín lenne az, ami hozzám maximális szinten illene és még megfelelő védelmet is nyújtana a laptopom számára. Találtam is egy oldalt, a https://macbooktok.hu/ oldalt, ahol számtalan lehetőség közül kezdtem válogatni, hiszen hihetetlen szép színek és minták állnak a vásárlók rendelkezésére. Nagyon sokáig gondolkodtam, hogy vajon melyik lenne a legjobb számomra, de megmondom őszintén nem igazán tudtam dönteni. Megvettem hát mindkettőt.

Nemrég meg is érkezett, és hála a jó égnek azt tudom mondani, hogy hihetetlen minőségi anyagokból és gyönyörű szép kivitelben kaptam meg a két macbook tokot. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az oldalt és azt is, hogy mindenképp használjon valamiféle védelmet a gépe számára, hiszen nagyon sérülékenyek ezek a kis eszközök, és amikor már baj van hiába próbál az ember megoldást találni. Ha már betört a kijelző vagy összetörött a gép, akkor már csak tüzet lehet oltani, jobb esetben csak egy kijelző cserével, rosszabb esetben pedig adatmentéssel és egy új gép beszerzésével. Ne adjunk ennek lehetőséget.

Leave a Comment