A karantén legjobb barátja

Az ember, ha ilyen nehéz helyzet van, mint amilyen most is van a világban számtalan dologban gondolkodik. Kezdetben persze én is nagyon örültem neki, hogy van egy kis szabadidőm és azt csinálhatok végre amit mindig szerettem volna, ki tudok ülni a kertbe, tudok foglalkozni egy kicsit többet magammal, a kutyánkkal, és fel tudok töltekezni, hiszen az elmúlt két évben rengeteg volt a munka és nem igazán jutott idő a pihenésre.

Persze ez viszonylag gyorsan változott, hiszen közel másfél éve van már ez a járványügyi helyzet, és én másfél éve itthonról dolgozok, nem mentünk sehova, nincsenek éttermek és mozi, igazából csak bevásárolni járunk, de oda inkább nem lenne kedvünk menni. Egyszóval az ember akaratlanul is úgy érzi, hogy be van zárva és nem igazán van meg a megszokott szabadsága.

Én ezt úgy próbáltam meg elütni, hogy az otthoni, ház körüli dolgok közül amit terveztünk szinte mindent meg is valósítottunk. Rendeztük a kertet, átalakítottuk a garázst, megjavítottuk a kerítést ahol kellett, egyszóval a karbantartási és felújítási munkákat mindent megcsináltuk, de még mindig nincs vége ennek a nehéz időszaknak.

Így aztán most új hobbi iránt néztem és elkezdtem egy csomó mindenre megoldást keresni a házon belüli munkákat tekintve. Hogy mire gondolok? A tárolási feladatokra, egyes konyhabéli feladatokra, a takarítás feladataira mind-mind keresni kezdtem a megoldásokat, amikkel kényelmesebben vagy gyorsabban tudom megoldani a feladatokat. Ehhez pedig a legjobb társam a https://leakcioztuk.hu/ oldal lett. Itt ugyanis hihetetlen sok speciális dolgot megtalál az ember, ráadásul nagyon jó áron, könnyű rendelési lehetőséggel és hosszú használattal. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Leave a Comment